“De lattenbodem is ideaal als u uw huidige bedkader wilt behouden.”

— Werner Kerstens, slaapexpert en bestuurder Droomcomfort

Kies uw ideale lattenbodem

Droomt u van een perfecte nachtrust, maar is een waterbed of boxspring net te veel? Dan is een lattenbodem van Droomcomfort de perfecte oplossing voor u!

Een goede nachtrust begint met de juiste ondersteuning. Bij Droomcomfort bieden we u een breed scala aan bedbodems om uw slaapcomfort te optimaliseren.

Kies uit de volgende opties:

  1. Vlakke bedbodem: Deze eenvoudige en voordelige bedbodem biedt een stevige, egale ondersteuning voor mensen die graag op hun rug slapen.
  2. Manueel verstelbare bedbodem: Met deze bedbodem kunt u het hoofd- en/of voeteneinde handmatig verstellen voor extra comfort tijdens het lezen, tv kijken of ontspannen.
  3. Twee motorisch verstelbare bedbodem: Geniet van ultiem comfort met een bedbodem die elektrisch verstelbaar is in zowel het hoofd- als voeteneinde. Perfect voor mensen met rugklachten, snurkers of die gewoon extra ondersteuning wensen.

 

Welke lattenbodem past bij u?

Onze slaapadviseurs helpen u graag bij het kiezen van de perfecte bedbodem voor uw behoeften. Bezoek onze showroom of maak online een afspraak voor een gratis slaapanalyse.

Wat zijn de pluspunten van een lattenbodem?

Uw lattenbodem volledig op maat
Ervaar het verschil van een perfecte lattenbodem op maat en geniet van de ultieme nachtrust.

Kies uw perfecte lattenbodem: vlak of verstelbaar?

Droomcomfort biedt lattenbodems in vlakke en verstelbare uitvoeringen. De verstelbare variant is beschikbaar met manuele of elektrische bediening.

Geniet van optimale ondersteuning met onze lattenbodems

Dankzij dubbele scharnierpunten onder de latten, bieden Droomcomfort lattenbodems optimale ondersteuning met ergonomische comfortzones die zich aanpassen aan uw lichaam.

Budgetvriendelijk slapen

Combineer uw bestaande bedkader met een nieuwe Droomcomfort lattenbodem en een uitstekende matras voor een compleet nieuw slaapsysteem. Geniet van optimale ondersteuning en comfort, zonder extra kosten voor een nieuw bedframe.

Uw bed perfect naar uw wens

Bij Droomcomfort vindt u ook een ruim assortiment hoofdborden om uw slaapcomfort te vervolledigen. In onze showroom geniet u van de ruimste keuze in kleuren en stijlen, zodat u gegarandeerd een hoofdbord vindt dat perfect past bij uw bed en interieur.

Uw lattenbodem volledig op maat

Ervaar het verschil van een perfecte lattenbodem op maat en geniet van de ultieme nachtrust.

Wilt u weten of de lattenbodem uw perfecte keuze is?

Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende slaapanalyse in onze showroom in Bouwel.
Onze experts voeren een professionele analyse uit op basis van wetenschappelijk onderzoek en vinden het perfecte slaapsysteem voor uw lichaam en slaaphouding.