“De keuze van uw matras is cruciaal voor een goede nachtrust.”

— Frans Kerstens, slaapexpert en oprichter Droomcomfort

Voor elk lichaam een unieke matras

Droomcomfort, dé beddenspeciaalzaak van de streek, verwent u met een ongelooflijke keuze aan matrassen. Van pocketvering tot koudschuim, van zacht tot extra stevig: u vindt hier gegarandeerd de perfecte matras voor uw slaapcomfort.

Met ons uitgebreide aanbod van Belgische topmerken zoals Ergo Top®, Kreamat en Nox en deskundig slaapadvies vindt u gegarandeerd de matras die zorgt voor een heerlijke nachtrust.

Wat zijn de pluspunten van een matras?

Een goede nachtrust begint met de juiste matras. Droomcomfort biedt u een uitgebreide keuze aan matrassen, die perfect afgestemd zijn op uw individuele behoeften. Ontdek alles over de verschillende soorten matrassen en de voordelen van elk type.

Perfecte ondersteuning

De juiste ondersteuning is essentieel voor een goede nachtrust. Een topmatras biedt optimale ondersteuning voor uw lichaam, ongeacht uw slaaphouding.

Drukverlichting

Door de drukverdelende eigenschappen van een topmatras worden drukpunten op uw lichaam verminderd, waardoor u minder last heeft van pijn en spanning.

Verhoogt het comfort

Een topmatras is een perfecte manier om het comfort van uw huidige matras te verhogen, zonder dat u een nieuwe matras hoeft te kopen.

Optimale circulatie

Dankzij de drukverlichting verbetert de optimale circulatie in uw lichaam, wat kan leiden tot een betere nachtrust en een fitter gevoel.

Ventilatie en vochtregulatie

Veel topmatrassen zijn gemaakt van materialen die ventileren en vocht reguleren, waardoor u fris en droog blijft slapen.

Verlengt de levensduur

Door een topmatras te gebruiken, beschermt u uw matras tegen slijtage en verlengt u de levensduur.

Wilt u weten welk type matras u nodig heeft?

Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende slaapanalyse in onze showroom in Bouwel. Onze experts voeren een professionele analyse uit op basis van wetenschappelijk onderzoek en vinden het perfecte slaapsysteem voor uw lichaam en slaaphouding.

Ontdek de ultieme slaapbeleving met Ergo Top® matrassen!

Ergo Top®, het exclusieve matrasmerk van Droomcomfort, staat synoniem voor topkwaliteit en ongeëvenaard slaapcomfort. Ontwikkeld met 30 jaar knowhow en ervaring, biedt Ergo Top® matrassen tal van voordelen die uw nachtrust naar een hoger niveau tillen.

Comfort gegarandeerd, winter en zomer:

Temperatuurneutraal: De Ergo Top® matras is niet temperatuurgevoelig en behoudt zijn densiteit, ongeacht de seizoenen.
Optimale ventilatie: De luchtdoorlatende structuur zorgt voor een perfecte afvoer van warmte en vocht, essentieel voor een comfortabele slaap.

Perfecte ondersteuning voor uw lichaam:
7 comfortzones: De matras biedt optimale ondersteuning waar uw lichaam het nodig heeft, met diepere zones voor schouder en heup.
Ergonomische perfectie: Uw ruggengraat blijft in een neutrale positie, waardoor u pijnvrij en ontspannen kunt slapen.

Kies de perfecte matras voor uw behoeften: 
Ergo Top® matrassen zijn verkrijgbaar in diverse densiteiten en prijsklassen, met een matras voor elk budget.

10 jaar garantie: Geniet van een gerust gevoel met 10 jaar waarborg op uw Ergo Top® matras.

Maak uw slaapcomfort compleet met de perfecte basis en topper!

U heeft de perfecte matras gevonden, die perfect aansluit bij uw lichaam en slaapbehoeften. Maar wist u dat de basis, waarop uw matras rust, minstens even belangrijk is voor uw slaapcomfort? Naast de keuze van de basis, kunt u uw slaapcomfort nog verder verhogen met een topper. Dit is een extra matraslaag die op uw matras wordt geplaatst en extra comfort of ondersteuning kan bieden.

Bij Droomcomfort adviseren we u graag over de verschillende opties en helpen we u de perfecte basis te kiezen voor uw droommatras.